Tocinillo de ceo

unha elaboración moi cremosa

Dificultad Coste

Categoría: Sobremesas  -  Autor: pastoriza
Listo en: 30m  -  Cocción: 15m  -  Espera: 40m
Nota 4.61/5
Tocinillo de ceo

Ingredientes

Para 4 personas ()

  • 400 C. cubicos auga
  • 24 unidades xemas
  • 1 unidades claras
  • 600 gramos azúcre

Información nutricional

(sin gluten, sin lactosa)

    Preparación de la receta Tocinillo de ceo

      Elaboración

    1. 1. Mezclar auga e azúcre, cocer ata obter almibar de hebra fina
      2. Mezclar as xemas ca clara, colar e reservar.
      3. Facer o caramelo e caramelizar o molde, procurando que o caramelo quede moi claro
      4. Verter o almibar en chorro fino sobre a mezcla de ovos. procurar facer pouca escuma.
      5. Introducir a crema nos moldes previamente caramelizados, cocer o vapor.

    Volver arriba