Fideua con Polo

 Esta es una receta estupenda para preparar una comida familiar....

Dificultad Coste

Categoría: Primeiros Pratos  -  Autor: admin
Listo en: 1h  -  Cocción: 1h  -  Espera: 1h
Nota 4.42/5
Fideua con Polo

Ingredientes

Para 1 personas ()

  • 0.3 Kilogramos Mexilon
  • 40 gramos Guisante Extra Fino
  • 0.1 Kilogramos Cebola
  • 0.1 Cucharada Sopera Aceite de Oliva
  • 50 gramos Gambas
  • 0.05 Kilogramos Pimento Verde
  • 0.1 Cucharada Sopera Sal
  • 1 gramos Allo
  • 0.2 Kilogramos Peituga de Polo
  • 0.5 Cucharada Sopera Colorante Alimenticio
  • 0.1 Kilogramos Cazón o Rape
  • 0.1 gramos Fideo do nº 4

Información nutricional

(sin lactosa)
  • Carbohidratos: 150g
  • Proteínas: 43g
  • Grasas: 15g
  • Grasas saturadas: 5g
  • Fibras: 23g
  • Sodio: 100mg

Preparación de la receta Fideua con Polo

     Preelaboracións

  1. 1. Picar cebola pimento e allo en Brunoise
    2. Trocear o polo en anacos pequenos
    3. Limpiar os mexilons e abrilos o vapor
    4. Cortar o peixe en dados
    5. Facer un fumet de peixe aproveitando o caldo dos mexilons 
  2. Elaboración

    Fondo de fideua

  3. 1. Nun rondon imos dourando o polo por tandas e reservando.
    2. Nese mesmo rondon rehogaremos as hortalizas aproveitando os jugos do polo.
    3. Reincorporar o polo cando as hortalizas esten tenras agregar salsa de tomate fumet de peixe colorante alimentario e sal. Cocer 30 min.
  4.  Fideua

  5. 1. Nunha paelleira botamos un chorro de aceite de oliva unha pizca de allo e a pasta.
    2 rehogar uns intres e botar o fondo de paella. Agregar salsa de tomate e o fumet de peixe en proporción 2 partes de caldo por cada 1 de pasta.
    3. Rectificar de sal, agregar os mariscos os guisantes e o peixe.
    4. Cocción 5 min no fuego 15 no forno a 180ºC

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