English French German Italian Portuguese
Chámenos: 981 160 196

Uniformes Ciclo Superior curso 17/18

CICLO SUPERIOR  DE DIRECCION DE COCIÑA

 

MATERIAS

·         1 MALETIN

·         1 COITELO CEBOLEIRO

·         1 PUNTILLA

·         1 COITELO DESOSADOR

·         1 CHAIRA OU ESLABON ( Redondo con lamina protectora)

·         1 PELADOR DOBRE CORTE INOX

·         1 ESPATULA TRIANGULAR INOX

·         1 TESOIRAS DE PEIXE INOX

·         1 ABRELATAS NORMAL

·         1 ESCAMADOR

·         1 CHISQUEIRO OU CAIXA DE MIXTOS

·         1 VARILLA PEQUEÑA FLEXIBLE

·         1 VARILLA PEQUEÑA RIXIDA

·         1 CORNA

·         1 ESPATULA DE PASTALARIA

·         1 LINGUA PLASTICA FLEXIBLE

·         1 XOGO DE BOQUILLAS PREOFESIONAIS INOX O POLIETILENO

·         MANGAS PASTELEIRAS DE UN SO USO

 

UNIFORME

·         1 GORRO BAIXO NEGRO 

·         1 MANDIL NEGRO TIPO FRANCES

·         1 MANDIL BRANCO DE PETO

·         1 PANTALON NEGRO CON RAIA BRANCA

·         1 CHAQUETA CRUZADA DE COCIÑEIRO/A MANGA LONGA COR BMEGRA CON E BOTON NEGRO DE BOLA

·         1 PAR DE ZOCOS PROFESIONAIS HOMOLOGADOS

·         2 PAÑOS DE COCIÑA 8RESISTENTE O CALOR

·         2 BAIETAS MICROFIBRA OU SIMILAR  DE LIMPEZA

 

(TODOS ESTOS MATERIAS SERAN IGNIFUGOS)

Déixanos o teu email e manterémoste informado de todas as novidades.