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Uniformes Ciclo Medio curso 17/18

  CICLO MEDIO DE COCIÑA E GASTRONOMIA

 

MATERIAIS

·         1 MALETIN

·         1 COITELO CEBOLEIRO

·         1 PUNTILLA

·         1 COITELO DESOSADOR

·         1 CHAIRA OU ESLABON ( Redondo con lamina protectora)

·         1 PELADOR DOBRE CORTE INOX

·         1 ESPATULA TRIANGULAR INOX

·         1 TESOIRAS DE PEIXE INOX

·         1 ABRELATAS NORMAL

·         1 ESCAMADOR

·         1 CHISQUEIRO OU CAIXA DE MIXTOS

·         1 VARILLA PEQUEÑA FLEXIBLE

·         1 VARILLA PEQUEÑA RIXIDA

·         1 CORNA

·         1 ESPATULA DE PASTALARIA

·         1 LINGUA PLASTICA FLEXIBLE

·         1 XOGO DE BOQUILLAS PREOFESIONAIS INOX O POLIETILENO

·         MANGAS PASTELEIRAS DE UN SO USO

 

UNIFORME

·         1 GORRO BAIXO NEGRO 

·         1 MANDIL NEGRO TIPO FRANCES

·         1 MANDIL BRANCO DE PETO

·         1 PANTALON NEGRO CON RAIA BRANCA

·         1 CHAQUETA CRUZADA DE COCIÑEIRO/A MANGA LONGA COR BRANCA CON CUELLO E PUÑO DOBRE  BLANCO E NEGRO E BOTON NEGRO DE BOLA

·         1 PAR DE ZOCOS PROFESIONAIS HOMOLOGADOS

·         2 PAÑOS DE COCIÑA 8RESISTENTE O CALOR

·         2 BAIETAS MICROFIBRA OU SIMILAR  DE LIMPEZA

 

(TODOS ESTOS MATERIAS SERÁN IGNÍFUGOS)

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