Ovos Primaveira

Idóneos para o verán

Dificultad Coste

Categoría: Primeiros Pratos  -  Autor: pastoriza
Listo en: 1h 2m  -  Cocción: 30m  - 
Nota 4.39/5
Ovos Primaveira

Ingredientes

Para 4 personas ()


Información nutricional

(sin gluten, sin lactosa)

    Preparación de la receta Ovos Primaveira

       Preelaboracións

    1. 1. Cortar a pataca en dados pequenos, ferver en auga con sal, escurrir sen refrescar.
      2. Cortar as cenouras en dados pequenos, ferver en auga con sal
      3. Ferver os chícharos e os ovos uns 10 minutos por separado. Refrescar e pelar os ovos
      4. Separar as follas das endivias para usalas como elemento decorativo.
      5. Picar moi fino o pirixel.  Facer una salsa mahonesa. 
    2. Elaboración

    3. 1.  Mezclar a pataca, os chícharos, a cenoura e o atún.
      2.  Agregar mahonesa para ligar a mezcla, reservando unha pouca para decorar.
      3.  Cortar a lombarda en tiras moi finas, agregar vinagre e macerar uns minutos.
      4.  Faremos bolas de ensaladilla, e colocaremos no centro do prato. Enriba de cada bola poñeremos medio ovo.
      5. 
      Cubrir cun pouco de mahonesa, decoramos con endibia, lombarda e pirixel.

    Volver arriba